Rollohallissa syksyllä alkavia kursseja!

Syksyn 2017 ohjatut tunnit loppuneet, kiitokset kaikille osallistuneille! :)

 

Freetrick Junnut

5 ohjauskerran temppukurssi 7-9 vuotiaille, jossa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia temppuja Rollohallissa. Kurssilla käydään läpi muun muassa trampoliinihyppelyn perusteita, volttien harjoittelua ja parkouria! Ohjaukset pidetään keskiviikkoisin klo 17.00 – 17.50. Kurssi alkaa 20.9.2017 ja viimeinen ohjaus järjestetään 25.10.2017. Syyslomaviikolla ei harjoituksia. Yhden ohjauskerran kesto 50min, hinta 49€.

Ohjaaja Ville Lotvonen

Freetrick Nuoret

5 ohjauskerran temppukurssi 10-13 vuotiaille, jossa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia temppuja Rollohallissa. Kurssilla käydään läpi muun muassa trampoliinihyppelyn perusteita, volttien harjoittelua ja parkouria! Ohjaukset pidetään keskiviikkoisin klo 18.00 – 18.50. Kurssi alkaa 20.9.2017 ja viimeinen ohjaus järjestetään 25.10.2017. Syyslomaviikolla ei harjoituksia. Yhden ohjauskerran kesto 50min, hinta 49€.

Ohjaaja Ville Lotvonen

Parkour Junnut

5 ohjauskerran parkourkurssi 7-9 vuotiaille, jossa harjoitellaan monipuolisesti Parkourin perusteita Rollohallissa! Parkourissa käytettäviä perustekniikoita ovat muun muassa erilaiset hypyt, seinäjuoksut, kiipeämiset, ylitykset, heilunnat jne.. Parkour on sulavaa, tehokasta ja nopeaa liikkumista paikasta a paikkaan b. Parkourissa tavoitteena on kehittää itseään ja löytää jokaiselle oma liikkumistyylinsä. Ohjattaville mukaan sisäpelikengät tai sisäkäyttöön soveltuvat puhtaat lenkkarit. Esimerkkivaatetus on t-paita ja verkkarit.

Ohjaukset pidetään maanantaisin klo 17.00 – 17.50. Kurssi alkaa 23.10.2017 ja viimeinen ohjaus järjestetään 20.11.2017. Yhden ohjauskerran kesto 50min, hinta 49€.

Ohjaaja Ville Lotvonen

Parkour Nuoret

5 ohjauskerran parkourkurssi 10-13 vuotiaille, jossa harjoitellaan monipuolisesti Parkourin perusteita Rollohallissa! Parkourissa käytettäviä perustekniikoita ovat muun muassa erilaiset hypyt, seinäjuoksut, kiipeämiset, ylitykset, heilunnat jne.. Parkour on sulavaa, tehokasta ja nopeaa liikkumista paikasta a paikkaan b. Parkourissa tavoitteena on kehittää itseään ja löytää jokaiselle oma liikkumistyylinsä. Ohjattaville mukaan sisäpelikengät tai sisäkäyttöön soveltuvat puhtaat lenkkarit. Esimerkkivaatetus on t-paita ja verkkarit.

Ohjaukset pidetään maanantaisin klo 18.00 – 18.50. Kurssi alkaa 23.10.2017 ja viimeinen ohjaus järjestetään 20.11.2017. Yhden ohjauskerran kesto noin 50min, hinta 49€.

Ohjaaja Ville Lotvonen

 

Aikuisten tramppakoulu

Vuoden 2017 tunnit loppuneet! Aikuisten tramppakoulussa aikuisille monipuolisesti trampoliini- ja voimistelutemppuja, kehonhallintaa, liikkuvuuden ja voiman harjoittelua!

Syyslomaviikolla ei treenejä(vko 42), hinta 9€ kerta. Ryhmää varten ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, mutta toivomme, että ilmoitatte meille mikäli olette kiinnostuneet käymään tunneilla koko tai lähes koko syksyn ajan osoitteeseen ville.lotvonen at hoplop.fi. Ohjaaja Reetta Pahtaja.

 

 

___________________________________________

Ilmoittautuminen kursseille:

Ilmoittautuminen ennakkoon osoitteeseen ville.lotvonen at hoplop.fi. Kertokaa viestissä seuraavat asiat ryhmäläisestä:

Nimi:

Ikä:

Ohjaus johon osallistuu(Parkour Junnut, Parkour Nuoret, Freetrick Junnut, Freetrick Nuoret).

Saako Rollohalli käyttää mainonnassaan/markkinoinnissaan ohjausten aikana otettuja kuvia joissa ohjattava esiintyy?

Puhelinnumero(t) josta tavoittaa tarvittaessa vanhemmat:

Erityistä lisätietoa ohjattavasta kuten allergiat/sairaudet/vammat/ryhmässä toimiminen… :

 

Kurssit maksetaan tilille FI69 4600 0010 5005 99, kirjoita viestikenttään osallistujan nimi ja kurssi johon lapsi osallistuu.  Kurssimaksun eräpäivä on kurssin alkamispäivä. Maksun saaja Kalant Oy.

Tuo mukanasi kuitti maksusta ensimmäisellä ohjauskerralla, tai lähetä se Villelle sähköisessä muodossa ville.lotvonen at hoplop.fi

 

Paikkoja on rajoitetusti. Pyrimme vahvistamaan ilmoittautumiset kahden päivän sisällä ilmoittautumisista, varasijoille jääneille ilmoitetaan asiasta erikseen.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Rollohalli tarjoaa myös yksityisopetusta sekä ohjelmaa ryhmille(syntymäpäivät, seurat, polttarit…)

ville.lotvonen@nullhoplop.fi

tai

info.rovaniemi@nullhoplop.fi